Thuis

SUPER SECURITY LTD

Bedrijfprofiel

Super Security Equipment Co Ltd, een professioneel verwerkende bedrijf op grote schaal, specialiseert zich in Brandbare veiligheidskabinetten, het kabinet van de metaalveiligheid, pp-veiligheidskabinetten, medische kabinetten, droge kabinetten, droogoven en brandbrandkast. Na de inspanning en de ontwikkeling van vele jaren, nu worden wij één van de de belangrijke fabrikanten en leveranciers van het veiligheidsmateriaal in China. Wij houden altijd zeer vriendelijke verhouding met vele internationale bedrijven, onderzoekinstituten en universiteiten in China, hebben wij in eigen land van hoge reputatie in effectenmarkt en internationaal genoten.

Met een high-tech productieteam en een geavanceerd de verwerkingsmateriaal van het digitaal-controlestaal, een fabrieksnadruk op verschillend gevaarlijk opslagmateriaal, een elektronische materiaal van het opslagkabinet en een brandbrandkast. De meeste producten worden geproduceerd onder kwaliteitsbewakingssysteem aan ISO 9001, UL, Ce, SP, SINTEF, GOST, KS. Wij kunnen leveren aanpassen producten en blijven bereikend uiteindelijke producten om bijzondere marktsegmenten aan te passen. Wij zijn zeer professioneel en hebben volledige ervaring in diverse soorten verschillende cliënten. Met een gevestigde en stabiele geschiedenis, onderhouden wij nu elke de industriesector en ministerie, en bepalen de norm in klantentevredenheid door innovatie en flexibiliteit in ontwerp, dat aan hoogte wordt gekoppeld - kwaliteit productie en de efficiënte distributiedienst aangezien 1998.Super Security Ltd speciale kabinetten aan Midden-Oosten, Australië, Nieuw Zeeland, Oostelijk en zuidelijk Azië en Afrika verkocht. De productiefaciliteit en het hoofdkantoor scheppen een vloeroppervlak van 20,000m2 (218,715sq voet) op. Als leverancier hopen wij om het milieu en het klantenvoordeel te beschermen.

Super Security Equipment Co Ltd heeft een speciale professionele innovatieafdeling, bouwde de internationale industrie en het commerciële doel „voor een veilig milieu!“ Wij hebben vele octrooien met de wetenschap en de technologie. Wij hebben twee productiebasissen, prima geautomatiseerde productielijn, het testen materiaal en gestandaardiseerde workshop, evenals de dienstbureau, levend en ontspannen faciliteiten.

 

De commissie van super Veiligheidsco is „voor een veilig milieu!“  Het de dienstprincipe is redelijke prijs van waardevolle kwaliteit te voorzien., is het de manier wij onze klanten en markt winnen.

Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen tonen en zouden ons laten samen groeien.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In het begin, zal Super Veiligheidsco de metaalnaamloze vennootschap met Lasermachine Bysprint3015 zijn. Het is geavanceerde innovatierevolutie voor een lasermachine.   Er zijn vele verschillende Buigende machines, Scherende Machines, Ponsenmachines, vormen

 

Dan, heeft Super Veiligheidsco opstelling een „technische afdeling“. Het is eerste specifiek voor binnenlandse klanten na verkoop de verrichtingstechnieken en de begeleiding van het bedrijf. Wij kunnen veiligheidsmateriaal onafhankelijk onderzoeken en ontwikkelen.

 

Na dat, onderzoeken de Super Veiligheidsco geleerde Amerikaanse norm en de technologie, FM, OSHA aan de kabinetten van de veiligheidsopslag. Wij kunnen hoogte veroorzaken - kwaliteitskabinetten voor chemische opslag en gevaarlijke vloeibare opslag.

Tot slot ontwikkelde Super Veiligheidsco vele reeksen van opslagkabinetten, gevaarlijke opslagkabinetten, brandbare veiligheidskabinetten, het kabinet van de metaalveiligheid, pp-veiligheidskabinetten, medische kabinetten, droge kabinetten, droogoven en brandbrandkast.

SUPER SECURITY LTD SUPER SECURITY LTD SUPER SECURITY LTD SUPER SECURITY LTD SUPER SECURITY LTD
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : SSL

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 10-100 Million

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Het brandbare Kabinet van de Opslag voor verkoop Van goede kwaliteit Het brandbare Kabinet van de Opslag voor verkoop Van goede kwaliteit Het brandbare Kabinet van de Opslag voor verkoop Van goede kwaliteit Het brandbare Kabinet van de Opslag voor verkoop